WALK 8

15. December: Kids Walk

guilherme-stecanella-366390-unsplash.jpg
 
 

WALK 8

15. December: Kids Walk

Start: 10.00 Marselisborg skoven, Ørneredevej 7, parkeringspladsen ved Balle Hage, Aarhus

Slut: ca. 12.30 Marselisborg skoven, Ørneredevej 7, parkeringspladsen ved Balle Hage, Aarhus

Tur længde: 5 km. 

Vi har længe haft lyst til at lave en vandretur for børn. Da december er en måned, hvor vi hygger rigtig meget indenfor, så tænkte vi at det ville være perfekt med en lille vandretur ude I naturen I netop denne måned. Da det er julemåned, håber vi, at alle børn har lyst til at iføre sig en nissehue, så bliver det lidt ekstra julehyggeligt – alle voksne er naturligvis velkomne til at gøre det samme. 

Vi går en tur på 5 km. så tænker vi,  at alle børn kan være med. Vi går stille og roligt og kigger os omkring I naturen imens vi går. Når vi er halvvejs holder vi en lille pause og får lidt varm kakao og boller, inden vi tilbagelægger de sidste kilometer af turen.

Husk godt med vand/drikkevarer og snacks til eget forbrug og evt. et lille siddeunderlag til vores pause, når vi er halvvejs. 

Tjek vejrudsigten og ta’ tøj på som passer til vejret. Altid gode sko eller støvler, som gerne må blive beskidte. Husk nissehue – det er jo julemåned. 

Pris pr. person er 20 kr. for deltagelse pr. person + 40 kr. pr. person for boller og varm chokolade. Tilmelding er først gældende, når vi har modtaget en mail og penge via mobilepay på nummer 191719.

Tilmelding inden d. 8.12. 

Mail: wencke@slowwalk.dk

Vi glæder os til at se dig.