WALK 3

25. Maj: Food Walk

annie-spratt-746110-unsplash.jpg
 
 

WALK 3

25. Maj: Food walk

Start: 10.00 ved Trehøje, Mols Bjerge, parkeringspladsen ved foden af de tre høje.

Frokost: 14.00 ved Tremosegaard, Tremosevej, Knebel.

Slut: ca. 16.00 ved ved Trehøje, Mols Bjerge, parkeringspladsen ved foden af de tre høje.

Tur længde: 14 km. Terrænet er kuperet.

Pris: 450 kr.

Dette er en food walk og derfor har vi spurgt Jakob Nusbaum, fra firmaet GOURMENSCH, om en af hans kyndige bålkokke ikke kan komme og lave lidt lækker mad til os, som vi kan nyde efter vores vandretur. Vi har selv haft den store glæde at smage Jakobs mad til en fødselsdag og derfor tænkte vi straks på ham, da vi besluttede os for at lave en food walk. Tjek gourmensch.dk, så ved I hvad I har i vente, det sååå lækkert. Og enhver ved jo, at mad der nydes ude bare smager lidt bedre.

Vi starter kl. 10.00 og går 14 km. rundt i det smukkeste lettere kuperede terræn i Mols Bjerge, hvorefter vi ca. kl. 14 ankommer til Tremosegaard, som er en hyggelig lille shelterplads med bålsted, hvor vi får lidt god bålmad og hygger os sammen nogle timer inden vi sætter os i bilerne og kører retur til storbyen igen.

Husk snacks, vand/drikkevarer til eget forbrug til selve gåturen og evt. lille siddeunderlag, det bliver især rart at ha’ når maden skal indtages. Derudover tallerkner og bestik til maden.

Tjek vejrudsigten og ta’ tøj på som passer til vejret. Altid gode sko eller støvler, som gerne må blive beskidte. 

Pris pr. person for gåtur og mad er 450 kr. Derudover kan der købes drikkevarer fra Ebeltoft Gårdbryggeri, når vi kommer frem til Tremosegaard - her kan betales med mobilepay.

Tilmelding og betaling inden d. 11 maj 2019

MobilePay: 28 60 17 75

Se den lille nye GOURMENSCH stemningsfilm her:

 
 

TILMELD DIG HER

Navn *
Navn