WALK 2

28.April: Dog Walk

IMG_3999.jpg
 
 

WALK 2

28. April: Dog walk

Start: 10.00 vi mødes ved P5 på Bøgedalsvej i Silkeborg. Det er tæt på FDF huset Ny Sletten og tæt på Julsø

Slut: ca. 14.00 ved P5 på Bøgedalsvej i Silkeborg

Tur længde: 11 km. Terrænet er kuperet.

Dette er en Dog walk og vi er så heldige at få besøg af Camilla Bruhn fra Risskov, som er hunde adfærdsterapeut. Hun kommer kl. 10 og fortæller om, hvordan man gebærder sig med hunde i snor og i flok. Vi har selv været på et par vandreture, hvor der var flere med hunde og det kan godt være en udfordring. Derfor tænkte vi, at det kunne være dejligt med nogle tips og noget træning. Camilla er sammen med os fra kl. 10 - 11 hvor hun fortæller og træner sammen med os. Derefter går vi vores tur, uden Camilla, men hvor vi får mulighed for at prøve nogle af de teknikker af, som hun har givet os.

Husk vand/drikkevarer til eget og hundens forbrug og evt. lille siddeunderlag. Derudover som til enhver hundetræning, nogle godbider. Hvis du selv har brug for godbider undervejs, så husk også dette. Vi skal nok sørge for at købe sandwich til alle.

Tjek vejrudsigten og ta’ tøj på som passer til vejret. Altid gode sko eller støvler, som gerne må blive beskidte. 

Pris pr. hund for træning er 200 kr. Der må godt være 2 personer om en hund. Der er plads til maximum 10 hunde, så skynd dig, hvis du kunne tænke dig at være med.

Pris for en sandwich, som vi sørger for at købe er 60 kr.

Så hvis der kommer 1 person med hund, som skal ha’ en sandwich, er prisen 260 kr. Kommer I 2 personer med hund, som skal ha’ en sandwich hver, er prisen 320 kr.

Tilmelding er først gældende, når vi har modtaget en mail og det fulde beløb via mobilepay.

Tilmelding inden d. 17.4.på mail:

wencke@slowwalk.dk

Kort, der viser hvor P5 ligger:

 
 
Kort_P5.jpg