Heather Walk - 18.8. 2019

I dag gik vi vores Heather Walk i Dollerup Bakker, Viborg. Vi var 23 personer, mænd og kvinder i alle aldre. Der var venner, familie og folk som vi kunne genkende fordi de havde været med på nogle af vores andre walks, men også nye ansigter fra både Aarhus, Vejle og Viborg. Og jeg vil da gerne lige benytte lejligheden til endnu engang at takke alle, som mødte op.

Vi mødtes kl. 10.00 ved Ishuset og da alle havde fået sig indskrevet og pakket en sandwich, var vi klar til at gå. Vejret var smukt og perfekt til vandring - ikke for varmt og heller ikke for koldt. Og Dollerup bakker viste sig endnu engang fra sin smukkeste side og præcis som vi havde håbet blomstrede lyngen bakkerne var fint klædt i lilla.

Vi gik fra heden ind i skoven og fulgte den rundt og ned forbi Nils Bugges kro, som lå hyggeligt i skovbrynet, præcis som den plejer omend nyrenoveret og med nye ejere. På den anden side af vejen ved Nils Bugges kro spiste vi vores sandwich i græsset. Her var det begyndt at regne. Vi skulle kigge os godt for, da vi forsøgte at finde ly under de store træer, for det gør fårerne også og de efterlader en del små spor, som ikke just er skønne at sidde i, når man skal spise frokost. Men det lykkedes og alle fik en lille pause inden vi skulle videre. Det gik lidt hurtigt med at komme videre, da regnen var taget til, så det var rart at gå gennem Troldeslugten, hvor de store træer gav lidt læ. Herfra kom vi ud i det åbne landskab igen og begav os tilbage over heden, hvor vi havde en smukt udsigt fra toppen af bakken tilbage mod søen og igen med den blomstrende lyng, der omkransede os. Regnen var desværre ikke taget af, så vi holdt en god kadance og var retur 13.15 - ca. 45 minutter før forventet. Vi synes selv, at vi havde en god tur på trods af regnen og vi håber også at vores deltagere havde det. Alle var tapre og brokkede sig ikke det mindste. Og efter sådan en vandretur på knapt 12 kilometer, har man gjort sig fortjent til en eftermiddagslur på sofaen og det var vejret jo helt perfekt til.

IMG_3154.JPG
IMG_3156.JPG