Yoga & Beach Walk

I dag afholdt vi vores Yoga & Beach Walk. 21 kvinder og 1 mand havde tilmeldt sig så vi havde med stor spænding fulgt vejrudsigten hele ugen. Og ovenpå gårsdagens heldagsregn, er vi utroligt taknemmelige for, at solen skinnede fra en skyfrihimmel, da vi ankom til Ballehage strand kl. 6.45. Kl. 7.00 ankom alle de skønne kvinder og mand og vi kunne gå i gang med dagens første udfordring nemlig en times blid vinyasa yoga med Lisbet fra Yo Studios. Og Lisbet var som altid morgenfrisk og klar til at guide os. At stå i solen og høre vandets skvulpen mod strandkanten og fuglenes fløjt fra skoven imens man laver yoga er simpelthen en skøn start på dagen. Man burde gøre det hver eneste dag. Efter en time tog vi afsked med Lisbet og begav os afsted langs stranden. Det var varmt og det var hårdt, for det er hårdt, når man går i sand, men det var også smukt, dejligt og hyggeligt. Den første halve time gik vi i stilhed for at lytte til netop naturens mange lyde. Det var en udfordring, men en god en af slagsen. En halv time er faktisk rigtig lang tid at være stille. Men derefter gik snakken også lystigt igen. Efter 6 km. tog vi os en velfortjent pause med en snack og lidt vand inden vi begav os tilbage til Ballehage, hvor vi svedige og varme tog afsked med dem, der skulle hjemad. Alle dem der havde lidt ekstra tid hoppede en tur i bølgen blå og blev kølet lidt ned. Lækkert.

Vi takker hver og en, der mødte op og gjorde denne morgen til noget helt særligt. Vi er simpelthen så glade for, at I kom så mange. En særlig tak fra Carlo til alle jer, som gad kaste pind med ham, i skrivende stund ligger han og snork sover ovenpå dagens strabadser. Håber vi ses igen. Namaste.

IMG_0444.JPG
IMG_0427.JPG
IMG_0433.JPG
IMG_0435.JPG
IMG_0446.JPG