Dog Walk

Søndag d. 28. april afholdt vi vores Dog Walk. Vejret var perfekt, solen skinnede, men det var ikke for varmt. Følgende hunde var mødt op: Aslan, Django, Cookie, Carlo og Addie - og deres håbefulde “forældre”. Derudover havde vi besøg af hunde adfærds terapeut Camilla Bruhn, som indledte med at fortælle lidt om, hvordan man gebærder sig med hunde i snor i flok. Vi fik nogle tips og tricks, som vi kunne bruge på vores vandretur rundt i skoven. Turen gik langs Juul sø og Slåen sø og igennem det kuperede terræn i skoven. Vi spiste vores medbragte sandwich med udsigt udover søen og alle fik lidt at drikke. Turen var ca. 12 km. men 65 etagemeter og det er altid det, der er en udfordring, så alle fik svedt godt igennem. Der var en dejlig rolig stemning hele vejen og vi kunne høre fuglenes glade fløjten undervejs. Vi var selv ovenud tilfredse med turen, da vi kom retur og vi havde indtryk af at alle hyggede sig.