Jomfrutur

I søndags afholdt vi vores første walk i Slow Walks historie - nemlig vores jomfrutur. Og hold nu op, hvor var vi spændte - heldigvis vågnede vi op til en skyfri blå himmel og høj sol. Kl. 10 ankom 39 glade Slow Walkere og vi stod klar med champagne og sandwich. Da alle var blevet tjekket ind, havde fået pakket sandwichen i rygsækken og drukket champagnen, var vi klar til afgang. Turen gik ned ad trappen og hen langs stranden. Det blæste lidt, men ellers var det helt perfekt. Solen skinnede i vandet og det var et herligt syn. Vi var en blandet flok i alle aldre, den yngste var min søde niece på 10 og den ældste kvinde var ca. midt i 60’erne. Vi havde tre hunde med, som havde en fest uden snor langs stranden og i vandet. Da vi havde gået halvvejen knapt 6 km. holdt vi en pause ved træet Enhjørningen (et træ, der ligger på stranden og er skåret som en enhjørnings horn). Her spiste vi vores sandwich og hyggede en lille halv time i solen inden turen gik tilbage igennem skoven og retur til Hørhaven. Vi var tilbage kl. 14.03 - næsten on time;-)) Her tog vi afsked efter det, som vi selv synes havde været en dejlig dag. Vi håber naturligvis at alle vores “gæster” synes det samme, så vi ser dem igen på en af vores andre ture. Vi siger tak til alle som var med. Vi er meget taknemmelige for at så mange mødte op.

IMG_1050.jpg
jomfrutur01.jpg
IMG_0239.JPG
IMG_0242.JPG
IMG_0243.JPG
IMG_1053.jpg
IMG_1055.jpg