Berlin Travel Festival

Sidste week-end d. 9.-11. marts var vi på Berlin Travl Festival. Berlin Travel Festival er en messe for anderledes rejser primært oplevelses rejser så som vandrerejser, yogarejser, velværeophold, skirejser osv. Derudover er der en masse talks i løbet af dagen. Der var så mange virkelig spændende talks, at det var rigtig svært at vælge, når vi også samtidig gerne villle besøge de mange stande med rejser og produkter, som var repræsenteret på messen. Men vi valgte nogle stykker ud. Det første og absolut mest interessante for os var med firmaet “Draussgänger” - et par fra Garmisch Partenkirchen, som levende fortalte om begrebet mikro-eventyr. Det handler om alle de små eventyr, som er lige uden for vores dør og som kan opleves på en hverdagsaften eller en week-end. Man behøver ikke rejse udenlands for at opleve et eventyr, man kan bare sagtens ta’ på eventyr i naturen, der hvor man bor. Denne filosofi lægger sig rigtig fint op af den filosofi, som vi også har for Slow Walk. Inden for en radius på en time fra Aarhus har vi både Mols Bjerge, Silkeborg, Viborg og helt tæt på Aarhus i cykelafstand har vi den smukkeste skov og strand. Det handler bare om at komme afsted, da man henter så meget god energi ved at komme bare nogle få timer ud i naturen. Vi besøgte messen hele lørdag og søndag tog vi en City Walk rundt i Berlin inden turen gik retur til Danmark. Vi siger tak til Berlin Travel Festival for en dejlig oplevelse. Se nogle af billederne fra messen og fra vores City Walk herunder.

IMG_0139.JPG
IMG_0132.JPG
IMG_0157.JPG
IMG_0153.JPG
IMG_0158.JPG
IMG_0168.JPG
IMG_0152.JPG
IMG_0174.JPG
IMG_0181.JPG