Logbog

Vi fører skam logbog;-)) - hver gang, vi har været afsted på en tur, printer vi et par billeder fra turen, og laver en lille beskrivelse af turens længde, varighed og etager, samt andre detaljer, som er værd at huske til en anden god gang. Det kan være et ekstra dejligt sted at spise sin mad, en sjov oplevelse eller nogle søde mennesker, som vi mødte på vores vej. De væsentligste af disse logopdateringer vil vi gerne dele med Jer og derfor skriver vi dem også ind på bloggen her. På denne måde kan vi både selv huske hvor vi var vandret og i kan læse om vores ture og forhåbentlig føle jer fristede til at prøve én af dem. Vi går ikke særligt hurtigt ej heller særligt langsomt, tænker sådan bare i helt almindeligt tempo. Derfor kan I godt bruge vores beskrivelser af varighed til at vurdere, om I har tid og lyst til at gå turene. Håber I vil gøre brug af dette og få nogle gode vandreture i Jeres egen logbog.

IMG_0070.jpg