Himmelbjergruten

I dag gik turen til Slåen sø. Vi har gået Slåen sø rundt mange gange. Det er sådan en hyggelig tur, som starter på P12 ved Svejbækvej og derfra op igennem skoven, som er helt eventyr agtig. Høje slanke træstammer og masser af grønt mos, som dækker bunden (ikke afbilledet nedenunder). I dag gik vi først til Himmelbjerget og derfra retur til Slåen sø og rundt om den. Det var en dejlig tur på 14, 4 km. 86 etager. Vejret var stille og lettere tåget, hvilket var virkelig smukt. Vi gjorde stop ved Juul sø hvor Carlo benyttede anledningen til at ta’ sig en dukkert imens vi andre varmede os ved den medbragte suppe. Hver sin lyst, som man siger. Vi har altid vores lille jetboiler med på tur, den er god både til suppe, frysetørret mad og en god kop kaffe. Turen tog cirka 5 timer inkl. 2 pauser på ca. 1/2 time. Det kuperede terræn forlænger turens varighed noget. Men vi havde heller ikke travlt og stoppede ofte op og nød udsigterne - for der var mange flotte af slagsen.

IMG_0086.jpg
IMG_0100.JPG