Slettehage fyr

Slettehage fyr ligger på den yderste spids af Helgenæs på Djursland. I starten af året besluttede vi os for at se nærmere på dette område. Det tager cirka en time i bil fra Aarhus, den fineste køretur i et virkelig smukt landskab. Vi gik en lille tur på på ca 6 km. med start på P-Pladsen ved fyret, hvorefter vi gik langs stranden hen til Tyskertårnet og tilbage af en mærket rute. Det var en regnfuld og blæsende dag, men alligevel skøn. Stranden er ikke beregnet til at bade fra, men det skulle være rigtig godt at fiske der og om sommeren kan man se marsvin fra land, har vi ladet os fortælle. Carlo, vores hund, kunne ikke nære sig og skulle naturligvis i vandet og han måtte bruge alle kræfter for at komme i land. Så har I hund med, så kast ikke pinden mere end en meter ud i vandet. Fragtskibene sejler seriøst tæt forbi land, det føles næsten som om man kan hilse på kaptajnen og skibene er virkelig store, når man ser dem på så nært hold. Vi skal helt sikkert tilbage, når vejret bliver lidt bedre, da der er en fin teltplads med mulighed for overnatning.

Bilen er desværre ikke vores - selvom vi ville ønske det;-))

IMG_0049.jpg
IMG_0603.jpg
IMG_0525.jpg