I dag går alting rigtig hurtigt. Det kommer nok ikke til at forandre sig, så for at kunne følge med i hverdagen, skal vi finde roen og langsomheden frem, når vi holder fri. Herhjemme hos os gør vi dette ved at tage ud i naturen og vandre. Og vi vil gerne dele vores oplevelse og begejstring med andre. Så følg os – ikke bare her på sitet – men med ud og gå. 

IMG_2593.jpg

Når vi vandrer i naturen oplever vi, at vi får ro i hovedet og i kroppen. Vandreturene er som oftest enkle og tilgængelige. For alle. Det handler helt enkelt bare om, at vi kommer ud. Sætter den ene fod foran den anden. 

Vi får frisk luft, lys og mulighed for at snakke eller være stille uden forstyrrelser. Vi hører gæssene og ænderne, der flyver over søerne. Fårene, der bræger. Eller bare lyden af ro – den smukkeste lyd af dem alle. Samtidig ser vi den fineste film for vores øjne, da naturen rummer så meget skønhed, som man slet ikke ser, når man dagligt bevæger sig afsted i sin bil eller på sin cykel igennem byen til og fra arbejde. 

Vi har altid lidt mad med, når vi tager på tur. Simpelthen fordi mad bare smager bedre, når det indtages under åben himmel – og det gælder både madpakken, som man har smurt hjemmefra eller maden, som man laver på sit lille gasblus eller over bål. 

Alt dette gør os rigtig glade i låget, og det er den glæde, vi også ønsker, at I skal opleve. Og nå ja, så skader det jo heller ikke at rører sig lidt – det giver sådan en dejlig naturlig træthed bagefter. Vores ture kræver ikke avanceret udstyr. Mange af turene kan gennemføres i et par gode sko eller støvler med en solid bund – og som gerne må blive beskidte. Har man et par vandrestøvler er det naturligvis toppen, men det er ikke et must. 

De vandre ture, vi inviterer jer med på, kan være korte og lange. Nemme og udfordrende. Indholdsrige og enkle. Stille og larmende. Og alle er velkomne – både folk og fæ. Og slow walk betyder ikke at vi nødvendigvis går langsomt.

Vi går i det tempo, som vi har lyst til og sørger naturligvis for, at alle kan følge med.  

IMG_3043.jpg

Slow Walk Team

Carlo_med_pind.jpg

Carlo – ”pind”ansvarlig

Carlo er vores glade og energiske Golden Retriever, han er fuldstændig pjattet med vandreture. Han går minimum dobbelt så langt som vi gør, da han oftest er uden snor og dermed løber ihærdigt frem og tilbage. Hans store glæde ved at komme ud i naturen uanset vejr og vind smitter af på alle omkring ham. 

 

Ah.jpg

Anders – materiale mand

Anders sørger for at alt det praktiske i forbindelse med vores vandreture. Anders har lige siden han var lille været glad for at være udenfor. Når vi ikke vandrer, så arbejder han som Art Director på et reklamebureau inde i Aarhus. Det er et hektisk liv med masser af deadlines, som skal overholdes og derfor nyder han at komme ud i naturen og tænke på noget helt andet eller ingenting. 


IMG_0165.jpg

Wencke – tur arrangør

Jeg hedder Wencke og det er mig, der sørger for at turerne bliver arrangeret og gennemført. Jeg er gammel spejder og har altid været tiltrukket af det frie liv under åben himmel. Naturen er en vigtig del af mit liv og det er ude jeg finder energi og overskud til de lange seje træk i hverdagen. Jeg arbejder som projektleder i en 3D Virksomhed inde i Aarhus. Der er knald på hver dag og derfor er vandreturerne ikke til at undvære.